ecranare par q3

In zilele noastre exista mii de produse pentru intretinerea si ingrijirea parului. Cu toate acestea, un rezultat impecabil si un look de star nu este atât de usor de obtinut printr-o rutina zilnica de ingrijire acasa. Fara-ndoiala, produsele estetice aduc un mare plus, insa parul nostru are nevoie de ceva mai eficient pentru acea stralucire delicioasa pe care o vedem de obicei doar in reclame.

 Cu siguranta ai si tu o vedeta preferata pe care o invidiezi in secret pentru parul sau impecabil. Iata ca, datorita ultimelor descoperiri tehnologice, acum si tu iti poti mentine parul la fel de sanatos si frumos precum un star de cinema. Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la un salon si sa incerci tratamentul de laminare a parului.

Laminarea parului este un proces prin care parului ii este aplicata o compozitie speciala. Aceasta va acoperi firul de par cu un micro-film care il va proteja de factorii externi si va incetini deteriorarea. Rezultatul este uimitor: volumul parului creste cu 10-15%, te vei bucura de un aspect mai stralucitor si de un par mai matasos.

Ai parul ondulat sau cret si te temi ca laminarea iti va reduce din volum sau il va indrepta? Fii fara grija, te poti bucura in continuare de buclele tale superbe, acum cu un plus de stralucire si sanatate.

 Ca sa intelegi de ce este atât de utila laminarea parului, gândeste-te putin la structura firului. Parul este alcatuit dintr-o structura solida de proteina, denumita cheratina, cu lipide incorporate, care dau elasticitate firului de par. Un par sanatos are un invelis alcatuit din solzi foarte apropiati de structura centrala.

O data cu trecerea timpului diversi factori externi deterioreaza acesti solzi si duc la un par aspru, vârfuri despicate, un par tern si lipsit de viata. Filmul protector adus de tratamentul de laminare acopera zona deteriorata, sigileaza solzii si dau nastere unei suprafete elastice, netede si stralucitoare. 

Procedeul de laminare nu deterioreaza parul in nici un fel si poate fi repetata fara griji de mai multe ori. Compozitia laminarii include proteine care ofera un look viu, sanatos, flexibil si rezistent. Filmul ce acopera firul de par ii permite sa respire dar in acelasi timp impiedica pierderea de vitamine, proteine si umiditate.  

Laminare poate fi realizata prin 2-3 abordari, in functie de starea parului si de rezultatele dorite. Rezultatele se pastreaza pentru 6 saptamâni. Compozitia este alcatuita din ingrediente naturale, fara acizi, alcalini sau amoniac. Parul laminat este mai usor de pieptanat, coafat si stilizat.

Filmul folosit in laminare poate fi transparent sau colorat. Compozitia este aplicata pe par timp de 20-25 de minute, precum o masca, dupa care este indepartata prin spalare. Vopsirea prin laminare poate fi numita si vopsire ionica. Parul este incarcat pozitiv in timp ce pigmentul din compozitie este incarcat negativ, ceea ce face ca cele doua elemente sa se atraga si sa ofere un rezultat mult mai stabil.

Nu exista contraindicatii pentru laminarea parului. Procesul poate fi realizat pe par de orice lungime si orice grad de deteriorare. Este recomandata in special parului deteriorat de o vopsire repetata.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>