Seara romantica de Valentine’s Day se apropie cu pasi repezi si nu stii inca cum sa iti adaptezi look-ul ca sa il cuceresti pe deplin? Noi ne-am inspirat din cele mai recente trenduri internationale si ti-am pregatit 10 coafuri ideale pentru cea mai romantica seara din an.

Cosmopolitan ne spune anul acesta sa uitam de impletiturile sub forma de inimioara si sa incercam ceva nou. Iata cateva sugestii superbe de styling care cu siguranta il vor face sa te iubeasca si mai mult!

1

1. O coada de cal „effortless-chic”

Ti se pare ca parul prins in coada este plictisitor? Mai gandeste-te o data. Daca este stilizata cum trebuie, aceasta coafura devine foarte chic si eleganta. Pentru rezultate spectaculoase incearca sa ondulezi coada inainte de a o prinde si foloseste cateva suvite de par ca sa iti incadreze romantic fata.

 

 

22. Drept si dat pe spate

Cu siguranta ai vazut acest look in revistele de moda. Nu trebuie insa sa arati ca si cum abia ai iesit din piscina pentru ca aceasta coafura sa aiba impact. Poti sa ai un aer sexy si elegant cu o adaptare subtila a trendului pentru viata de zi cu zi. Asa ii vei atrage si lui atentia fara a parea inabordabila.

 

 

 

33. Volum si textura

Ciufulit si complet lipsit de efort, ca si cum abia ai iesit din pat. Sigur, asta va crede el si isi va imagina ca esti o persoana foarte relaxata. Dar noi stim foarte bine ca stilul „comfortabil” cere foarte multa atentie si ca in nici un caz noi nu ne trezim asa dimineata. Dar stai linistita, secretul ramane intre noi!

 

 

 

44. Nodul chic

Este coafura ideala pentru o seara romantica. Este in acelasi timp sofisticata dar si usor de intretinut si in plus se potriveste de minune la aproape orice tinuta!

 

 

 

 

 

 

55. Mini-bouffant

Nu, nu e coafura de care iti povestea bunica. Un alt trend foarte in voga in afara Romaniei este o readaptare a parului bouffant dar la o scala mai… acceptabila. Parul este ridicat, cu volum si cu suvite rebele extrem de romantice. Perfect, nu-i asa?

 

 

 

 

 

66. Coada dominatoare

Daca ai o personalitate puternica si lui ii place asta, incearca o coafura curata si sexy. Coada de cal prinsa in varful capului si stilizata minimalist este perfecta!

 

 

 

 

 

77. Impletituri supradimensionate

Esti o romantica incurabila. De aceea Valentine’s Day este ziua ta preferata si vrei sa te bucuri de ea din plin. Alege atunci o impletitura deosebita si viseaza cu ochii deschisi. Te vei simti intreaga zi ca o printesa moderna!

 

 

 

 

 

88. Stil floral

Esti un spirit liber si iti place natura? De ce sa nu integrezi aceste elemente in look-ul tau? Niste bucle lejere, putin styling si cateva elemente florale si ai sa devii irezistibila!

 

 

 

 

 

9(1)9. Coada de peste

Un look care a devenit de-a dreptul celebru si care nu poate fi mai potrivit pentru aceasta zi. Incearca o impletitura de tip coada de peste cu un plus de volum si un pic „ciufulita” ca sa atragi toate privirile celor din jur!

 

 

 

 

 

 

Short-pastel-hair10. Culori romantice

Daca tot suntem inconjurate de nuante pastelate de roz, de ce sa nu le purtam si in par? Daca esti curoajoasa, incearca o schimbare de look si nuanteaza-ti suvitele blonde in culorile curcubeului. Vei deveni imediat un personaj magic de poveste!

 

 

 

 

 

Ti-ai gasit coafura perfecta pentru seara de Valentine’s Day? Share the love si lasa-ne un comentariu pe pagina de Facebook. Nu uita, hair-stilistii de la Beauty Play te asteapta! Programeaza-te acum!

In „Luna Iubirii”, am pregatit pentru tine o oferta speciala :

manichiura+tuns+spalat+coafat cu 15% discount pana la finalul lunii februarie.

In plus vei primi un tratament de peeling facial din partea noastra, ca sa iti aratam cat de mult te iubim.

campanie discount

 

Programeaza-te!