Specialistii Beauty Play iti vor explica in detaliu beneficiile extensiilor de par si te vor ajuta sa alegi cea mai buna varianta pentru tine.

Din pacate extensiile au capatat o reputatie nu tocmai buna in anii precedenti, din cauza lipsei de experienta si de implicare a stilistilor care le aplica. Extensiile care sunt aplicate prost pot sa fie vizibile la radacina parului, sa aiba nuante usor diferite fata de parul natural sau pur si simplu sa fie de o lungime nepotrivita. De aceea primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand te decizi sa iti aplici extensii este salonul si specialistul care te va ajuta. In plus trebuie sa stii ca Beauty Play a adus in Bucuresti extensii  din par natural de cea mai buna calitate, importate din Lituania, avand la dipozitie cele mai noi si inovative tehnici de aplicare. Partea cea mai buna: nimeni nu va stii ca ai extensii pentru ca specialistii nostrii au o pregatire de top si o experienta de necontestat.

“Desi poate este tentant sa iti cumperi extensii clip-on dintr-un magazin de beauty si sa iti incerci norocul acasa, rezultatele cele mai bune si aspectul natural nu pot fi obtinut decat intr-un salon profesional” ne spune Viktorija Petrescu – owner Salon Beauty Play.

Dar sa incepem cu inceputul. In primul rand iata cand trebuie sa iei in calcul un look cu extensii:

  1. Vrei un plus de incredere in sine: Daca o dimineata in care parul nu ne sta bine poate sa strice intrega zi, atunci si reversul este la fel de valabil. Imagineaza-ti ca parul tau este mai lung, mai plin de volum si de stralucire! Deja zambesti, nu-i asa?
  2. Vrei o schimbare de look: Te-ai plictisit de imaginea actuala? Extensiile iti permit sa experimentezi cu noi culori si forme. Poti sa iti folosesti imaginatia si sa creezi o coafura cu suvite colorate, sa incerci un ombre discret fara a-ti deteriora parul sau sa te bucuri de un par lung si superb fara grija ca rezultatul e ireversibil.
  3. Nu mai vrei parul scurt: Ai purtat atat de mult timp parul scurt incat aproape ai uitat cum e sa il porti in cozi impletite sau sa incerci coafuri extravagante. Dar gata, te-ai hotarat ca e momentul sa faci o schimbare. Din fericire, nu mai trebuie sa astepti luni bune pana cand vei vedea rezulte si in plus, cu ajutorul extensiilor, vei trece mai usor peste acele perioade de tranzitie in care parul este atat de greu de stilizat.
  4. Te confrunti cu o cadere accelerata a parului: din cauza unor probleme de sanatate, a unor perioade stresante sau pur si simplu datorita geneticii, unele persoane sufera de o pierdere accelerata a parului. Din fericire, tehnicile moderne de aplicare ofera solutii si in acest caz, la Beauty Play fiind disponibile micro-extensiile, dau extensiile fir cu fir, ce mascheaza cu succes aceste imperfectiuni.

Ce tip de extensii sunt potrivite pentru tine:

  • EXTENSII COZI – sunt foarte rezistente in timp si au un aspect natural. Cu ajutorul lor poti sa incerci coafuri surprinzatoare si in plus sunt foarte usor de montat si manevrat.
  • EXTENSII TAPE-ON (BANDA ADEZIVA) – sunt extensii semipermanente din par natural, unite la capat printr-o banda transparenta. Aceasta lasa sa se vada scalpul, devenind astfel insesizabila din exterior. Pentru aceste extensii, montajul profesionist este cheia unor rezultate de calitate.
  • EXTENSII CLIP-ON – pot fi aplicate si indepartate cu usurinta, pot fi vosite si nuantate si pot fi refolosite, deci iti permit sa te joci cu diferite versiuni pentru un look in permanenta schimbare. Apeleaza la specialistii Beauty Play pentru un montaj rezistent si insesizabil!
  • MICRO-EXTENSII INVIZIBILE.Micro-extensiile de par sunt personalizate si adaptate nevoilor fiecarui client, folosind doar cea mai buna calitate de par natural, ales manual in fabrici renumite din Lituania. Rezista mult, sunt foarte discrete si iti garanteaza 3-4 luni de par superb. Ne mandrim cu faptul ca in acest moment salonul nostru este singurul din Romania care are specialisti pregatiti in aceasta tehnica de aplicare, cu atat mai mult cu cat vorbim despre un procedeu extrem de delicat! Mai multe detalii aici.

Cum se ingrijesc extensiile?

Odata ce ai parasit salonul cu noul tau look, grija pentru extensii cade in mainile tale. Daca vrei un efect natural de lunga durata, intre vizitele de la salon trebuie sa urmezi sfaturile stilisului. Acesta iti va explica cum trebuie sa ai grija de extensii si iti va recomanda produse speciale. Delicatetea este cuvantul cheie, nu trebuie frecat in exces si nu trebuie sa te culci cu parul ud, deoarece se poate incurca. Nu trebuie sa te vopsesti, sa iti faci permanent sau sa utilizezi orice alt tip de agent chimici, fara a consulta specialistul inainte.

Vreau sa fac pasul catre un par mai frumos, mai lung si mai bogat?

Nu uita ca experienta stilistului este totul. Noi, la Salon Beauty Play, ne informam permanent despre cele mai noi si inovatoare tehnici si ne-am specilizat  pe aplicarea tuturor tipurilor de extensii. In plus, ne mandrim cu faptul ca, in acest moent, avem cea mai variata gama si la noi se gasesc chiar produse in exclusivitate, precum micro-extensiile invizibile. Nu mai ezita, ridica telefonul si fa-ti acum o programare. Cu noi esti pe maini bune.

Programeaza-te!