Tipuri de extensii de par pe care le realizam:

• EXTENSII COZI
Cozile sunt lucrate manual, au un aspect natural si rezista in timp. Extensiile cozi sunt usor de montat si manevrat. Cu extensiile cozi, poti avea o coafura surprinzatoare, de invidiat! Specialistii Beauty Play iti asigura un montaj profesionist, rezistent si insesizabil!

• EXTENSII TAPE-ON (BANDA ADEZIVA)
Extensiile tape-on sunt extensii din par natural, semipermanente. Aceste extensii de par sunt unite la capat printr-o banda transparenta care lasa sa se vada scalpul, devenind astfel aproape invizibile. Salonul de infrumusetare Beauty Play iti garanteaza un montaj profesionist, rezistent si insesizabil.

• EXTENSII CLIP-ON
Extensiile de par clip-on sunt o varianta usoara pentru a obtine un look diferit, putand fi aplicate si date jos usor. Sunt insesizabile si pot fi vopsite in orice nuanta doresti. Apeleaza la specialistii Beauty Play pentru un montaj rezistent si insesizabil!

• EXTENSII CLIPS-ON COLORATE
Pentru un look extravagant, apeleaza la extensiile de par clip-on colorate. Fii diferita in fiecare zi!

• MICRO-EXTENSII INVIZIBILE. Micro-extensiile de par sunt personalizate si adaptate nevoilor fiecarui client, folosind doar cea mai buna calitate de par natural, ales manual in fabrici renumite din vestul Rusiei. Ne mandrim cu faptul ca in acest moment salonul nostru este singurul din Romania care are specialisti pregatiti in aceasta tehnica de aplicare, cu atat mai mult cu cat vorbim despre un procedeu extrem de delicat! Mai multe detalii aici.

Vezi aici preturile pentru fiecare tip de extensie.

Salonul nostru de infrumusetare este situat in Bucuresti, sector 3, str. Campia Libertatii nr. 39A.

Vino si rasfata-te alaturi de noi!

 

Revolutionand standardale frumusetii, extensiile de par profesionale au la baza tehnici inovatoare ce ofera optiuni nelimitate, de la transformari ale culorii parului, pana la texturi noi si volum bogat. Metodele moderne de prindere sunt mult mai usoare si pun siguranta pe primul loc. Daca inainte se folosea parul sintetic, majoritatea producatorilor folosesc acum par natural, care este vopsit intr-o gama larga de culori si texturi, pentru a asigura o potrivire perfecta. Posibilitatile sunt infinite datorita acestei varietati mari, oferind chiar si celor mai putin aventurosi posibilitatea de a incerca nou, fara a fi ceva permanent. Totodata, extensiile de par nu expun parul la agenti chimici ce pot ataca parul, precum cei din vopselele de par obisnuite.

Metodele de prindere prezinta si ele o mare diversitate, de la aplicatii incalzite la tehnici la rece, cea din urma folosind ultrasunete. In ceea ce priveste partea de scoatere a extensiilor, aceasta are loc in siguranta si fara pic de durere, datorita solventilor speciali creati pentru metodele de prindere.

O data ce ati plecat din salon cu noua podoaba capilara, ingrijirea de acasa este esentiala si va asigura un efect natural de lunga durata, intre vizitele de la salon. Specialistul trebuie sa va explice cum trebuie sa aveti grija de extensii si sa va recomande produse speciale. Delicatetea este cuvantul cheie, nu trebuie frecat in exces si nu trebuie sa va culcati cu parul ud, deoarece se poate incurca. Uscati-l foarte bine si pieptanati-l de la varf inspre scalp. Nu trebuie sa il vopsiti, faceti permanent sau sa utilizati orice alte tipuri de agenti chimici, fara a consulta specialistul inainte. Extensiile de par se comporta ca un par natural, de aceea grija este esentiala pentru a asigura frumusetii si longevitatea lor.