ecranare par q3

Odata cu venirea primaverii vrei sa te bucuri si tu de un look fresh si sanatos, nu-i asa? Pentru asta nu este deajuns un simplu tuns sau vopsit. In special la iesirea din sezonul rece parul tinde sa fie fragil si deteriorat. In plus, daca ai obiceiul sa il vopsesti des sau sa il decolorezi, cu siguranta acum este tern si lipsit de viata. Beauty Play vine cu solutia ideala pentru un par vizibil mai sanatos: Ecranarea Q3.

Procedura de ecranare hidrateaza si hraneste firul de par din interior, reface pH-ul natural, protejeaza impotriva razelor UV si ofera stralucire firului de par. Ingredientul cheie este uleiul de argan, unul dintre cele mai pretioase din lume datorit proprietatilor sale deosebite. Compozitia sa este identica cu compozitia secretiei glandelor sebacee ale omului, care serveste ca o protectie naturala a paruluihraneste si intareste structura parului. Efectele acestuia sunt accentuate prin combinarea unor uleiuri unice de macadamia si camellia. Aceasta combinatie speciala va ajuta la o mai buna nutritierecuperare si protectie si in acelasi timp va imbunatati capacitatea reflexiva a parului, asigura parului vitalitate si energie.

Procedura de ecranare Q3 dureaza in jur de 10 minute si se desfasoara in 3 etape:

  1. Hidratarea si alinierea structurii parului

Parul este spalat cu sampon dupa care este aplicat direct pe parul umed Conditioner 2 faze Q3 Blond. O faza de spray hidrateaza intensiv si descalceste parul. A doua faza restabileste nivelul de pH natural al parului, netezeste structura parului si cuticula.

  1.  Restabilirea si consolidarea structurii parului deteriorat

Pe par este aplicat Uleiul Q3 Blond pe par. Cantitatea de ulei se ajusteaza in functie de structura si starea parului. Uleiurile naturale de argan si camellie patrund profund in stratul de cortex, asigura nutritie intensivamaresc densitatea si restabilesc structura deteriorata a parului.

  1. Protectia stratului exterior al parului si obtinerea stralucirii de lux

Pentru a consolida rezultatele procedurii, pe par se aplica Ulei de luciu Q3 Luxury. Formula unicala a uleiului consolideaza rezultatul formarii ecranului de protectie la suprafata parului, ii acorda o stralucire minunata. In plus, ofera protectie impotriva efectelor termice si raza UV.

Procedura de ecranare este recomandata pentru ingrijirea parului:

  • vopsit sau decolorat
  • deteriorat de efectul termic
  • uscat, friabil, lipsit de stralucire, cu varfuri despicate
  • depreciat, ce a pierdut stralucire si vitatlitatea

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>