Beauty Play este un salon de frumusete care s-a nascut din dorinta de a reuni sub acelasi acoperis servicii de calitate, sustinute de specialisti, aparate si produse profesionale, dar care sa ofere preturi accesibile pentru toti cei care isi doresc sa arate si sa se simta bine atunci cand se privesc in oglinda.

Personalul nostru stie sa ofere sfaturi personalizate pentru fiecare client, astfel incat, indiferent de serviciul ce urmeaza sa si-l faca la Beauty Play, acesta sa ii puna in valoare toate atuurile. De asemenea, staff-ul nostru va raspunde cerintelor dumneavoastra in engleza, rusa, italiana, lituaniana si, bineinteles, romana, iar oferta de servicii cu care va intampinam este una completa: de la coafor, manichiura – pedichiura, masaj, la tratamente faciale si corporale si albirea dintilor.

Folosim brand-uri profesionale, deoarece apreciem calitatea, de aceea in salonul nostru veti gasi produse de la Bruno Vassari, Kinetics Cosmetics, Schwarzkopf, Label.m, Parisax, Vitality’s, dar si cea mai noua tehnologie in materie de aparate de slabire si remodelare corporala. Acestea folosesc proceduri complexe, de ultima generatie, precum cavitatia, presoterapia, radiofrecventa sau electrostimularea.

Pentru a afla mai multe despre noi, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook http://www.facebook.com/salonbeautyplay.