Dermapen – pentru ten si piele

Microneedlingul, cunoscut si sub denumirea de Terapie de Inductie a Colagenului (TIC), este o procedura de rejuvenare si regenerare a pielii, minim invaziva, care implica utilizarea unui dispozitiv medical cu microace de unica folosinta, sub forma unui stilou, cunoscut sub denumirea de Dermapen, pe suprafata problematica a pielii.

Cu ajutorul Dermapenului se efectueaza microinjectii superficiale si rapide ce introduc in mezoderm (stratul mijlociu al pielii) produse biologice identice pielii, cu scopul de a stimula productia de colagen si a oferi un puternic efect de rejuvenare.

Tratamentul cu Dermapen are urmatoarele beneficii:

  • Reintinerirea Tenului
  • Diminuarea Ridurilor
  • Diminuarea Petelor Pigmentare
  • Diminuarea Cearcanelor
  • Imbunatatirea aspectului Cicatricilor
  • Tratamentul Acneei
  • Imbunatatirea aspectului Vergeturilor.

Programeaza-te chiar acum la o sedinta Microneedling cu Dermapen la salonul BeautyPlay din Bucuresti!

Dermapen pentru stimularea cresterii parului

Mezoterapia scalpului, cunoscuta si sub denumirea de terapie cu microneedling, este una din cele mai recente si mai eficiente metode de stimulare a cresterii parului. Procedura este minim invaziva si implica stimularea microcirculatiei in scalp si inhibarea pierderii excesive a parului, prin injectarea unor tratamente speciale.

Cele mai frecvent utilizate tratamente folosite in mezoterapie sunt vitaminele, substantele nutritive, extractele naturale si substantele antiinflamatorii. Tratamentele sunt selectate individual, in functie de problema existenta (cadere par, alopecie).

Se realizeaza cu ajutorul unor dispozitive speciale – Dermapen sau Dermaroller.

Tratamentul de mezoterapie a scalpului este minim invaziv, practic fara durere si se poate aplica atat femeilor, cat si la barbatilor.  

Programeaza-te chiar acum la o sedinta de Mezoterapie a Scalpului cu Dermapen la salonul BeautyPlay din Bucuresti!

Unde ne gasiti

Va asteptam la BeautyPlay!
BEAUTYPLAY Campia Libertatii nr 39A Sector 3, Bucuresti
Lu. – Vi.:
10:00 – 20:30
Sa.:
9:00 – 18:00

Pentru programare, sunati la 0768 694 063