„…va recomand cu drag salonul de frumusete Beauty Play, unde profesionistii va pot ajuta sa va alegeti corect anume tipul serviciilor de care aveti nevoie, pentru ca de multe ori se intampla sa optam pentru lucruri care chiar nu ne sunt necesare…asa cum a fost si in cazul meu :).

Iar vestea buna pentru tinerele mamici, este ca acestea se pot relaxa ore in sir, rasfatandu-se in voie pentru ca-si pot lasa cu incredere copilasii la locul de joaca care se afla in incinta salonului, astfel nemaifiind nevoite sa-si tina odorasii dupa ele..sau sa se gandeasca in grija cui sa-i lase acasa. Va mai mentionez ca salonul dispune si de un minisalon de frumusete special amenajat pentru cei mici si care nu are cum sa nu-i incante, scapandu-i in acelasi timp si de frica de coafor J.”

Mai multe despre experienta Ioanei la Salonul Beauty Play aici: http://ioanadumitrache.ro/2013/03/17/beauty-play-salon/

„Asa ca ne-am programat la una bucata tratament facial pentru me, myself and I si doua bucati tunsori pentru pitici, de-alea in masinute smechere, in timp ce butoneaza o jucarie sau se uita la un LCD setat pe un fluviu de desene animate. Totul ca sa tina copchiii ocupati si sa nu bage de seama ca un om pe care nu l-au mai vazut niciodata agita o foarfeca la nivelul capului lor. Din fericire, atat Vlad, cat si Radu au stat incredibil de linistiti la locurile lor si au lasat-o pe doamna frizerita sa-si faca treaba. 

Gradul lor de cumintenie a fost direct proportional cele 90 de minute petrecute la locul de joaca, timp in care eu m-am rasfatat la un tratament facial. Chiar si eu m-am minunat de cat de linistiti au stat in compania unor straini. Ba chiar, in timp ce-mi savuram masca hidratanta cu struguri si mi se facea masaj la maini, un etaj mai sus, il auzeam pe Vlad cantand. In rest, liniste si pace. Exact ce-mi trebuia!”

Mai multe despre experienta Alinei si celor doi copii ai sai la salonul nostru de infrumusetare cu frizerie si loc de joaca pentru copii aici: http://povestidemama.ro/beautyplay-unde-mami-se-relaxeaza-iar-copiii-se-distreaza-p/

„Am avut si eu ocazia sa vad pe pielea mea experienta BeautyPlay. Mai intai iti lasi  copii la un loc de joaca safe, apoi urci cateva scari in salon. Au o gama variata de servicii si dupa cum am descoperit de buna calitate. Acum daca ma intrebati pe mine, in materie de frumusete si infrumusetare cred ca trebuie sa le ascultam pe doamnele.  De exemplu, nu se compara o manichiura romaneasca cu una facuta de o  Moldoveanca- credeti-ma indiferent de cativa bani dai pe ea. Au o scoala si un best practice foarte bun, trebuie sa recunoastem. […] Nu conteza locatia si tapetul din salon daca ai parte de o manichiura scumpa si facuta superficial, daca la cosmetica desi are zeci de diplome pe pereti esti tratata superficial, daca  platesti o caruta de bani pe tuns, insa cine te tunde nu-ti ofera toata atentia cu privire la parul tau. Cu Viktorija, puteti sta linistiti, stie ce face la ea in salon :)!”

Puteti citi mai multe despre experienta Anei la Beauty Play pe blogul ei : https://babymanager.wordpress.com/2015/01/12/mamico-ai-timp-si-de-tine/

„Chiar am plecat multumita si relaxata dupa acest tratament-rasfat si cu o nouã perspectiva asupra modului in care trebuie sa se desfasoare lucrurile in saloane si asupra asteptarilor pe care trebuie sa le avem. Daca pana acum puneam accent pe produsele cu care se lucreaza, un nou criteriu mi-a rasarit in minte: priceperea persoanei care executã serviciul. Iata ca intr-un salon de cartier, fara fite si fara sa practice preturi mari, am descoperit un serviciu foarte bun exectat de o persoana foarte bine pregatita care pune pasiune in ceea ce face, iar acest lucru l-am simtit pe propria piele.”

Mai multe despre experienta Ioanei D. la salonul nostru, aici : http://ioanadumitrache.ro/2013/03/17/beauty-play-salon/

Programeaza-te!