Loc de joaca

img-joacaToti piticii vor gasi la noi un loc de petrecere a timpului liber intr-un mod cat mai distractiv.

Beauty Play ofera pe langa un magazin cu articole pentru copii si un loc de joaca. Un loc special amenajat unde prichindelul se poate distra cat timp mami se face frumoasa la salonul nostru.

In locul de joaca se gaseste un Castel Gonflabil, cu topogan si saltea, unde poate sari pana la cerul cel albastru cu norii cei pufosi, se poate da pe topoganul de plastic sau se poate juca in casuta piticilor, cu jucarii potrivite pentru varsta lor.

Sub mocheta rosie cu imagini din celebrul desen animat “Cars” se afla un strat de burete astfel ca piticii sa nu se loveasca.

BeautyPlay va invita in fiecare sambata la piese de teatru cu actori profesionisti, un spectacol interactiv cu personaje costumate si papusi ce vor face deliciul copiilor, incepand cu ora 11:00.

Preturi loc de joaca pentru copii : 15 lei, timp nelimitat.

Gratuit pentru clientii salonului nostru de infrumusetare situat in aceeasi locatie.

Tarif  teatru papusi: 15 lei

„Pentru mine este o evadare in paradis, fara nicio exagerare, iar mamicile inteleg de ce. Am doi copilasi pana in 6 ani, iar aici ii pot lua cu mine la salon! Eu imi fac treaba, iar ei se joaca sub supraveghere la celalalt etaj. Fara sa platesc bona, fara sa chem bunica sau vecina, fara sa-mi chinui sotul! Va iubesc.”, ne-a marturisit Cristina, o clienta fidela Beauty Play.

Va asteptam la locul de joaca situat in Bucuresti, sector 3, str. Campia Libertatii nr. 39A!

La Beauty Play avem tot ce va trebuie intr-un singur loc : distractie pentru copii si infrumusetare si relaxare pentru voi, parintii.